Contactinformatie

Wanneer U meer informatie wenst, dan kunt U ons bereiken op onderstaande manieren:

Bezoekadres:Bijdorp-Zuid 3
2992 LD Barendrecht
Telefoon:0180 - 619832
Fax:0180 - 619907
E-mail:info@jbevelander.nl

Wie zijn wij

Aannemingsbedrijf J. Bevelander is opgericht in augustus 1984. Inmiddels bestaan wij dus 30 jaar. Sinds oktober 2008 hebben wij ons nieuwe bedrijfspand betrokken, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.
In de achterliggende jaren hebben wij alle voorkomende timmerwerken verricht. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in kleinschalige werken, zoals aanbouwen en dakopbouwen. Ook hebben wij vele kozijnen vervangen, dakkapellen geplaatst en daarbij ook vele zolderkamers gemaakt. Al deze werkzaamheden doen wij nog steeds.

In de loop van de jaren zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in de woningvergrotingen, in alle vormen en maten. Om u daarmee zo goed mogelijk van dienst te zijn verzorgen wij de volledige aanbouw voor u.

Het begint met het uitbrengen van een offerte, zodat u vanaf het begin al weet wat het gaat kosten. Vervolgens wordt er een tekening gemaakt, als deze goed is wordt de vergunning aangevraagd. Alle werkzaamheden worden vervolgens door ons geregeld en u heeft dus een aanspraakpunt voor al uw werkzaamheden.

Ook bouwen wij vrijstaande woningen die geheel naar uw eisen worden ontworpen en gemaakt. Het bouwen van een woning naar uw wensen, en van een goede kwaliteit, is voor ons van het allergrootste belang. Het resultaat daarvan is dat dan iedereen tevreden is met het gemaakte werk.

Om een extra stukje zekerheid voor u in te bouwen zijn wij lid van de stichting bouwgarant, waarvan u gratis gebruik kunt maken.

Zie: www.bouwgarant.nl

Project voorbeelden